Tervetuloa käyttämään Urakka-Foorumia!

Miksi Urakka-Foorumi?

Urakka-Foorumi helpottaa urakoitsijoiden ja tilaajien kohtaamista. Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maarakennus-, maa- ja metsätalous- sekä tienhoitourakointiin. Koneurakoitsijoiden haku on nopeaa ja helppoa! Urakoitsijoiden tarjoamat palvelut ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

 

Urakoitsijoille ja koneurakointipalveluiden tilaajille

Urakka-Foorumilla koneurakoitsijat voivat tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa. Koneurakointipalveluiden ostajat voivat etsiä sopivia tekijöitä töilleen ja tiedottaa tulevista urakoista. Foorumin kautta on mahdollista lähettää automaattisesti tarjouspyyntöjä suoraan koneurakoitsijoiden sähköpostiin.

 

Uutuutena henkilötyöt ja konevuokraus

Urakka-Foorumissa voi urakointipalveluiden lisäksi nyt tarjota ammattitaitoista työvoimaa konetöihin, esimerkiksi traktori- tai kaivinkonekuskia. Ammattitaitoisia konekuskeja ja konekorjaajia voivat palvelusta hakea niin maatilat, koneurakoitsijat kuin muutkin kiireapua tarvitsevat. Tämän lisäksi sivustolla voi tarjota koneitaan vuokralle tai vastaavasti hakea vuokrakoneita omiin töihin.

 

Rekisteröityminen

Urakoitsijahakua voit käyttää ilman rekisteröitymistä! Urakointipalveluiden markkinointia varten rekisteröidythän urakoitsijaksi. Rekisteröityminen kannattaa myös ostajille – tilaajaksi rekisteröitymällä voit jättää foorumille yhteydenotto- ja tarjouspyyntöjä, jolloin ne ohjautuvat suoraan urakoitsijoiden sähköpostiin. Mikäli sinulta onnistuu konetyöt, mutta omia koneita ei ole, rekisteröidy foorumiin urakoitsijaksi ja ilmoita ne henkilötyöt, joita haluat tarjota. Halutessasi voit lisätä kuvaukseen lisää tietoa ammattitaidosta, ajokorteista ja korttikoulutuksista.

rekisteröityminen

 

 

ohjevideot

 

 

Taustatietoja:

Urakka-Foorumi kehitettiin Uudellamaalla vuosina 2015–2018 toteutetussa Uus-Urakka -hankkeessa, jossa olivat TTS:n lisäksi mukana MTK-Uusimaa, SLC Nyland ja ProAgria Nylands Svenska Lantbrukssällskap (www.tts.fi/uus-urakka).

Foorumin kehitystyötä jatkettiin Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla vuosina 2019–2022 toteutetun Urakalla eteenpäin -hankkeen osana. Tässä hankkeessa TTS:n kumppaneina olivat MTK-Häme, MTK-Pirkanmaa ja MTK-Varsinais-Suomi (www.tts.fi/urakalla_eteenpain)

Foorumin ylläpidosta vastaa TTS Työtehoseura ja siihen liittyvät kehitysideat pyydetään lähettämään hankkeiden projektipäällikölle Eerikki Kailalle (sähköposti: eerikki.kaila@tts.fi)

Urakka-Foorumin käyttöehdot ja tietosuojaseloste pdf-tiedostona