Välkommen till Urakka-Forum!

Urakka Forum är en lättanvänd elektronisk samlingsplats för de som vill köpa och erbjuda maskinentreprenadsarbete. Här kan maskinenentreprenörer informera samt marknadsföra sina tjänster till sina kunder. Via Forum hittar man tjänsterna som maskinföretagarna erbjuder bland annat inom-, jord- och skogsbranschen samt vägunderhållsbranschen. De som vill köpa maskinentreprenadsarbete kan i sin del söka efter en lämplig entreprenör till sitt arbete. På hösten kan maskiner också hyras via webbplatsen. Se demonstration video:

 

Registrering

Man kan använda entreprenörens sökning utan registrering men det krävs en kostnadsfri registrering för att marknadsföra entreprenadstjänster. Företag och samhällen kan även registrera sig fritt till Forumet som köpare av entreprenadsarbete och skicka anbudsförfrågningar eller kontaktförfrågningar via Forumet direkt till de registrerade maskinentreprenörerna. Om du är en bra maskinförare men inte har dina egna maskiner, registrera dig på forumet som entreprenör och erbjuda personarbeten du vill.

Bakgrundinformation:

Urakka-Forum utvecklades i Nyland under åren 2015–2018 av projektet Ny-Urakka där, förutom TTS, MTK-Uusimaa, SLC Nyland och ProAgria Nylands Svenska Lantbrukssällskap var delaktiga (www.tts.fi/uus-urakka).

Utvecklandet av forumet fortsatt under åren 2019–2022 i Tavastland, Birkaland och Egentliga Finland genom projektet Urakalla eteenpäin. TTS samarbetsparter i detta projekt var MTK-Häme, MTK-Pirkanmaa och MTK-Varsinais-Suomi (www.tts.fi/urakalla_eteenpain).

TTS Työtehoseura står för uppehållandet av Urakka-Forumet under projektets tid och alla utvecklingsidéer ombeds att skicka till projektetchefen Eerikki Kaila (e-post: eerikki.kaila@tts.fi)

Användningsvillkor och dataskyddsbeskrivning för Urakka-Forum