Urakka-Foorumilla urakat ja tekijät samassa paikassa

Urakka-Foorumi on koneurakoitsijoiden ja urakointipalveluiden ostajien ilmainen kohtaamispaikka, jota ylläpitää TTS Työtehoseura. Urakka-Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maa- ja metsätalous-, maarakennus- ja tienhoitourakointiin. Kokeile nopeaa hakua alla olevista kuvakkeista.

Koneurakoitsijoiden ja töiden kohtaamispaikka

Urakka-foorumi.fi sivusto tarjoaa maatalous-, maarakennus-, tie- ja kiinteistöhoito- ja metsätalousurakoihin urakoitsijat samassa paikassa. Urakka-Foorumin käyttö on ilmaista. Sivustolta löytyvät kaikki rekisteröityneet urakoitsijat helposti ja nopeasti. Urakoitsijaa voi hakea töittäin, asiasanoittain tai halutulta alueelta. Hakutulokset näkyvät karttanäkymässä pallukkana ja listauksena. Urakoitsijan nimeä tai karttapallukkaa klikkaamalla pääset tutustumaan tarkemmin urakoitsijan tarjoamiin palveluihin ja yhteystietoihin. Hakua voi käyttää myös ilman kirjautumista. Tästä hakuun.

Hanki käyttäjätunnus! Urakka-Foorumi.fi on ilmainen ja kaikille avoin mainospaikka koneurakoitsijoille, jotka haluavat lisää töitä ja uusia asiakkaita. Palveluun rekisteröityneet urakoitsijat voivat tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa. Kuka tahansa rekisteröitynyt urakoitsija voi tarjota osaamistaan ja urakointipalveluita sekä lisätä halutessaan kuvia kalustosta. Rekisteröitymällä asiakkaaksi urakoitsijoille on mahdollista lähettää palvelun kautta tarjouspyyntöjä ja tiedottaa tulevista urakoista.

Urakka-Foorumi.fi tarjoaa ilmaisen markkinapaikan urakoitsijoille ja asiakkaille

 REKISTERÖIDY 

Konekuskeja ja valmiita sopimuspohjia

Urakka-Foorumissa voit tarjota urakointipalveluiden lisäksi omaa ammattitaitoasi konetöihin, esimerkiksi traktori- tai kaivinkonekuskiksi. Ammattitaitoisia konekuskeja ja konekorjaajia voivat palvelusta hakea niin maatilat, koneurakoitsijat kuin muutkin kiireapua tarvitsevat. Sivustolle voi myös laittaa vajaakäytössä olevia omia koneita vuokralle ja katsoa, josko niillä olisi kysyntää markkinoilla. Valmiin sopimuspohjan konevuokraukseen ja yleisimpiin maatalouden urakointitöihin sekä maatalouskoneurakoinnin ja konevuokrauksen yleiset sopimusehdot löydät täältä.

Urakka-Foorumi.fi jo vuodesta 2018

Urakka-Foorumin tarkoituksena on helpottaa urakoitsijoiden ja asiakkaiden kohtaamista. Urakka-Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maarakennus-, maa- ja metsätalous- sekä tienhoitourakointiin.

Urakka-Foorumi kehitettiin Uudellamaalla vuosina 2015–2018 toteutetussa Uus-Urakka-hankkeessa ja kehitystyötä jatkettiin Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla vuosina 2019–2022 toteutetun Urakalla eteenpäin -hankkeen osana. Urakka-Foorumin ylläpidosta vastaa TTS Työtehoseura.

Urakka-Foorumia ylläpitää TTS Työtehoseura, emme vastaa käyttäjien ilmoittamien tietojen oikeellisuudesta.
Etusivun kuvat: Janne Rouhiainen