Suomeksi På Svenska

Tervetuloa Urakka-Foorumiin!

Urakka-Foorumi on uusi sähköinen kohtaamispaikka koneurakointipalveluiden tarjoajille ja ostajille. Täällä koneurakoitsijat voivat tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa. Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maarakennus-, maa- ja metsätalous- sekä tienhoitourakointiin. Koneurakointipalveluiden ostajat voivat puolestaan etsiä sopivia tekijöitä töilleen ja tiedottaa tulevista urakoista. Koneurakoitsijoita voi hakea vapaasti ilman rekisteröitymistä, urakointipalveluiden markkinointi vaatii koneurakoitsijoilta ilmaisen rekisteröitymisen. Koneurakointipalveluiden ostajat voivat rekisteröityä foorumiin urakointitöiden tilaajaksi ja jättää sinne yhteydenottopyyntöjä tai tarjouspyyntöjä, jotka palvelu lähettää automaattisesti suoraan foorumiin rekisteröityneiden koneurakoitsijoiden sähköpostiin. Katso Urakka-Foorumin esittelyvideo:

 

Taustatietoja: Urakka-Foorumi on kehitetty osana Uudellamaalla vuosina 2015-2018 toteutettavaa Uus-Urakka-hanketta. Hanketta toteuttavat yhteistyössä TTS Työtehoseura, MTK-Uusimaa, SLC Nyland ja ProAgria Nylands Svenska Lantbrukssällskap. Hankkeen päärahoittajana on ollut Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma ja rahoituksen on myöntänyt Uudenmaan ELY-keskus.

Urakka-Foorumi on ollut testausvaiheessa kevään 2018 ja sinne rekisteröityneet urakoitsijat ovat hankealueelta Uudeltamaalta. Kesäkuussa foorumi on virallisesti julkaistu ja se on avoin ja käytettävissä koko Suomessa. Hanke jatkuu vuoden 2018 loppuun, jonka jälkeen Urakka-Foorumin ylläpidosta vastaa TTS Työtehoseura. Kaikki Foorumiin liittyvät kehitysideat pyydetään lähettämään hankkeen projektipäällikölle Eerikki Kailalle (sähköposti: eerikki.kaila@tts.fi)

Hankkeen kotisivut: www.tts.fi/uus-urakka

Palvelun käyttöehdot