Suomeksi På Svenska

Tervetuloa Urakka-Foorumiin!

Urakka-Foorumi on uusi sähköinen kohtaamispaikka koneurakointipalveluiden tarjoajille ja ostajille. Täällä koneurakoitsijat voivat tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa. Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maarakennus-, maa- ja metsätalous- sekä tienhoitourakointiin. Koneurakointipalveluiden ostajat voivat puolestaan etsiä sopivia tekijöitä töilleen ja tiedottaa tulevista urakoista. Koneurakoitsijoita voi hakea vapaasti ilman rekisteröitymistä, urakointipalveluiden markkinointi vaatii koneurakoitsijoilta ilmaisen rekisteröitymisen. Koneurakointipalveluiden ostajat voivat rekisteröityä foorumiin urakointitöiden tilaajaksi ja jättää sinne yhteydenottopyyntöjä tai tarjouspyyntöjä, jotka palvelu lähettää automaattisesti suoraan foorumiin rekisteröityneiden koneurakoitsijoiden sähköpostiin. Katso Urakka-Foorumin esittelyvideo:

Taustatietoja:

Urakka-Foorumi kehitettiin Uudellamaalla vuosina 2015–2018 toteutetussa Uus-Urakka -hankkeessa, jossa olivat TTS:n lisäksi mukana MTK-Uusimaa, SLC Nyland ja ProAgria Nylands Svenska Lantbrukssällskap (www.tts.fi/uus-urakka).

Foorumin kehitystyö jatkuu Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla vuosina 2019–2021 toteutettavan Urakalla eteenpäin -hankkeen osana. Tässä hankkeessa TTS:n kumppaneina ovat MTK-Häme, MTK-Pirkanmaa ja MTK-Varsinais-Suomi (www.tts.fi/urakalla_eteenpain)

Urakka-Foorumin ylläpidosta vastaa TTS Työtehoseura. Kaikki Foorumiin liittyvät kehitysideat pyydetään lähettämään hankkeen projektipäällikölle Eerikki Kailalle (sähköposti: eerikki.kaila@tts.fi)

Palvelun käyttöehdot